Haal je motorrijbewijs met 10-12 lessen inclusief praktijkexamen en theorie-cursus bij verkeersschool Compleet | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Haal je motorrijbewijs met 10-12 lessen inclusief praktijkexamen en theorie-cursus bij verkeersschool Compleet

Ervaar de vrijheid van een eigen motorrijbewijs!

Nog: Hebben!
08
uren
44
mins
30
sec

Nu €189,00

 • Korting 73%
 • Oude prijs €700,00
 • Bespaar €511,00
Kies je deal:
 • 10 motorrijlessen inclusief AVB examen

  73% korting - Bespaar € 511,00

  € 189,00
 • 10 motorrijlessen inclusief AVB & AVD examen

  64% korting - Bespaar € 551,00

  € 299,00
 • 12 motorrijlessen inclusief AVB & AVD examen

  62% korting - Bespaar € 591,00

  € 349,00
 • 12 motorrijlessen inclusief AVB & AVD examen en een theoriecursus

  61% korting - Bespaar € 666,00

  € 424,00

Highlights

  • Kies uit 10 of 12 motorrijlessen
  • Met opties voor het volledige praktijkexamen: zowel AVB & AVD 
  • Een theoriecursus is optioneel, maar zeker een aanrader!
  • De lessen duren 60 minuten
  • Verkeersschool Compleet is een BOVAG-gecertificeerde rijschool
  • Ervaar de vrijheid van het motorrijden en haal nog voor de zomer begint je motorrijbewijs!

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 17 september 2017. (je eerste les dient dus uiterlijk op 17 september 2017 plaats te vinden, overige lessen mogen later)Te gebruiken op maandag t/m vrijdag. Niet geldig i.c.m. andere acties. Uitsluitend voor beginnende leerlingen en een volledige rijopleiding bij Verkeersschool Compleet. De rijlessen worden evenredig verdeeld over AVB en AVD (dus 5 of 6 rijlessen per gedeelte). De instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor je examen. Kun je na 10 of 12 lessen nog geen examen doen, dan moet je bij Verkeersschool Compleet lessen bijkopen tegen de normale prijs. Bij de theoriecursus is geen theorie-examen inbegrepen. 

Aankoop: Maximaal 1 voucher per persoon inwisselen. Het is wel mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via 06-38575666. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar de eerste les.

Bijkomende kosten: Exclusief eigen verklaring (€33,-), huur motor tijdens de examens (€45,-) en het theorie examen (€31,-)

Meer informatie: Geopend op afspraak. Minimum leeftijd is 18 jaar.

Beschrijving

Er zijn verschrikkelijk veel redenen te bedenken waarom je motorrijlessen moet nemen. De zomer komt er natuurlijk aan en wie wil er nou niet heerlijk toeren op een krachtige motor met het zonnetje stralend aan de hemel? Daarnaast zijn er altijd mensen die gefascineerd zijn door de snelheid en de wind door je haren die bij het motorrijden horen. Tot slot zijn er ook nog praktische redenen: je kunt bijvoorbeeld lekker langs het stilstaande verkeer van de file crossen, waardoor je nooit meer te laat bent voor college!


Als je al deze punten zo naast elkaar zet is er eigenlijk geen enkele reden om GEEN motorrijlessen te nemen! Oké, oké, misschien het financiële plaatje dat komt kijken bij het behalen van je motorrijbewijs. Als student tik je natuurlijk niet zomaar bedragen van tegen de €1000 euro af. Aangezien we jou de vrijheid die bij het motorrijden hoort van harte gunnen, hebben we hier iets voor geregeld. Je kunt nu namelijk met een grote korting motorrijlessen nemen bij verkeersschool Compleet! Oh om het even volledig te maken, doen we er ook nog het volledige praktijkexamen en een theoriecursus bij!

Kies uit

 • €189,- voor 10 motorrijlessen inclusief praktijkexamen AVB (waarde €700)
 • €299,- voor 10 motorrijlessen inclusief praktijkexamen AVB & AVD (waarde €785)
 • €349,- voor 12 motorrijlessen inclusief praktijkexamen AVB & AVD (waarde €873)
 • €424,- voor 12 motorrijlessen inclusief praktijkexamen AVB & AVD + theoriecursus (waarde €1053)Verkeersschool Compleet biedt een rij-opleiding op maat aan waarbij je aan het eind helemaal klaar bent om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. Het praktijkexamen voor je motorrijbewijs bestaat uit twee delen: AVB en AVD. Het eerste examen is de voertuigbeheersing en bestaat uit verschillende bijzondere verrichtingen. Het tweede examen is de algemene verkeersdeelneming en zal plaatsvinden op de openbare weg. Beide examens zijn inbegrepen bij de verschillende pakketten (uitgezonderd pakket 1). Het aantal lessen zal verdeeld worden tussen AVB en AVD lessen. Als je nu begint heb je misschien je rijbewijs al als het echt mooi weer wordt!


Verkeersschool Compleet

Verkeersschool Compleet

Bij verkeersschool Compleet kun je terecht voor zowel auto- als motorrijlessen. Daarnaast kun je er ook terecht als je zelf rij-instructeur wilt worden. Je weet zeker dat je hier goed zit! De rijschool biedt goede kwaliteit door de ervaren instructeurs en dit uit zich in het hoge slagingspercentage. Verkeersschool Compleet is een BOVAG-gecertificeerde rijschool is al meer dan 5 jaar een begrip in Amsterdam!

Verkeersschool Compleet

Contact:
Tel: 06 38 575 666
E-mail: 
contact@verkeersschoolcompleet.nl


https://www.facebook.com/verkeersschoolcompleet020/?fref=photo