Onbeperkt huisgemaakte hamburgers incl. friet bij Five Bells in hartje Amsterdam voor maar €9,95 | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Onbeperkt huisgemaakte hamburgers incl. friet bij Five Bells in hartje Amsterdam voor maar €9,95

All you can eat

Nog: Hebben!
13
uren
16
mins
06
sec

Nu €9,95

 • Korting 59%
 • Oude prijs €24,50
 • Bespaar €14,55

Highlights

  • 2 uur lang onbeperkt huisgemaakte burgers van 150 gram
  • Inclusief grote hoeveelheid friet
  • 100% puur rundvlees
  • Elk weekend open tot 03:00
  • In hartje Amsterdam
  • Gezellig en sfeervol restaurant

Voorwaarden

GeldigheidJe voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 03-07-2017. Te gebruiken op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Je kan maximaal 2 uur onbeperkt hamburgers eten. Verplicht telefonisch reserveren o.v.v. AmigoAmigo (020-6386088)

Aankoop: Je kunt zoveel vouchers kopen als je wilt. Ook leuk als cadeau. 
Meer informatie: Extra toppings, zoals cheese, bacon of fried egg kun je toevoegen voor €0,50 per topping. Voucher is exclusief drankjes.

Beschrijving

Een hamburger maken kan iedereen, daar is niets moeilijks aan. Een lekkere hamburger maken met passie en liefde, dat is een heel ander verhaal! Gelukkig weten ze bij restaurant Five Bells heel goed hoe dit moet en bereiden ze heerlijke hamburgers bestaande uit 100% puur rundvlees. Speciaal voor studenten heeft Amigoamigo een prachtige aanbieding geregeld met restaurant Five Bells. Met deze deal kan je onbeperkt genieten van de heerlijke huisgemaakte hamburgers! Maar dat is niet alles, want bij hamburgers hoort friet, toch? Vandaar dat je ook nog eens een grote hoeveelheid friet erbij krijgt. Extra toppings, zoals: bacon, fried egg en cheese, kan je voor slechts €0,50 per topping toevoegen.  


De deal:
 • Onbeperkt hamburgers inclusief friet voor 1 personen voor €9,95 (waarde €16)


Five Bells ligt op steenworp afstand van de Dam. Het restaurant ligt aan het plein van de Kolk dus terwijl je geniet van de hamburgers zie je het Amsterdamse nachtleven aan je voorbij gaan. Het restaurant is in het weekend open tot 03.00 uur en heeft 2 pooltafels waar je voor en na het eten kan werken aan je pool skills.

Five Bells

Five Bells is een all-round restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, diner en snacks. Het restaurant ligt op steenworp afstand van de Dam en bestaat uit een terras waar je in de zomer heerlijk kan zitten en het restaurantgedeelte binnen waar het ook in de winter goed vertoeven is. Het restaurant ligt aan het plein van de Kolk dus terwijl je geniet van je maaltijd zie je het Amsterdamse nachtleven aan je voorbij gaan. Met verschillende pool tafels, heerlijke cocktails en een uitgebreide borrelkaart is Five Bells een goede start van elke avond!


Five Bells


Adres: 

Nieuwezijds Kolk 17

1012 PV Amsterdam


Openingstijden:
Maandag t/m donderdag van 11:00 - 01:00 uur 
Vrijdag t/m zondag van 11:00 - 03:00 uur 

www.fivebells-amsterdam.com