Uitgebreid 3 gangen diner à la carte bij Brasserie Plancius voor €15,75! | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Uitgebreid 3 gangen diner à la carte bij Brasserie Plancius voor €15,75!

Heerlijk uit eten voor een studenten prijs!

Nog: Hebben!
13
uren
13
mins
53
sec

Nu €15,75

 • Korting 59%
 • Oude prijs €39,00
 • Bespaar €23,25

Highlights

  • Geniet van een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht
  • Keuze uit alle gerechten van de vernieuwde en uitgebreide menukaart
  • Geniet bijv. van een carpaccio, confit van eendenbout en een heerlijke pannacotta
  • Uitstekende beoordeling (8,2) op Couverts.nl
  • Sfeervol restaurant in het centrum van Amsterdam
  • Tegenover Artis en direct naast het Verzetsmuseum

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 18-8-2017. Te gebruiken op maandag t/m zondag tijdens de eerste of tweede shift. Niet geldig op feestdagen en niet geldig op het terras. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Aankoop: Maximaal 8 personen met voucher per reservering. Je kan zoveel vouchers kopen als je wilt (ook leuk als cadeau).

Reserveren: Verplicht reserveren via de website www.restaurantplancius.nl/reserveren. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar het restaurant.

Meer infomatie: Shift 1 duurt van 17:30 - 20:00 en shift 2 van 20:30/23:00 uur.

Beschrijving

Een uitgebreid drie gangen diner zit er voor studenten vaak niet in. Krap bij kas en toch genieten van een voor-, hoofd- én nagerecht? Dat kan nu met een flinke korting bij restaurant Plancius in de Amsterdamse Plantagebuurt. Het restaurant zit in een historisch pand en samen met de twee groot openslaande deuren zorgt dit voor een unieke charme. Je kunt een voor- en hoofdgerecht kiezen van de kaart. Daarbij heb je de keuze uit zowel vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils dus! Tot slot heb je de lastige taak om te kiezen tussen een aantal heerlijke nagerechten die vaak huisgemaakt zijn. Met deze deal kies je je drie gangen gewoon van de kaart! Gegarandeerd heerlijk eten en dat voor zo'n zacht prijsje, die kans laat je toch niet schieten?!

De deal

 • €15,75 voor een uitgebreid 3 gangen diner à la carte bij Brasserie Plancius (waarde €39)
Ben je nieuwsgierig geworden naar Plancius en de verschillende gerechten waar je uit kunt kiezen bij dit 3 gangen menu? Check de volledige menukaart van het restaurant hier.

Wat anderen vonden

Prijs/kwaliteit (9) Sfeer (9) Service (9)
Bij plancius kun je zeer goed eten goede sfeer en top personeel zeker een aanrader ,voor mij de tweede keer en zullen er zeker meer volgen.
- 23 juli 2015 - Louis, Couverts.nl


Prijs/kwaliteit (8) Sfeer (9) Service (9)
Afgelopen weekend hier gegeten met een aanbieding via AmigoAmigo. Erg lekker eten voor een goede prijs!.We waren ook onder de indruk van het goede en enthousiaste personeel, we hebben hier met plezier gegeten! 
- 21 juli 2015 - Judith, Couverts.nl


Prijs/kwaliteit (9) Sfeer (9) Service (8)
Diverse keren hier gegeten en de Canard blijft een aanbeveling. En vergeet vooral de scropino niet. Heerlijk
- 22 juli 2015 - John, Couverts.nl


Brasserie Plancius

Brasserie Plancius

Plancius is een sfeervol restaurant in het hartje van de prachtige Amsterdamse Plantagebuurt. Vanaf 17.00 uur kan je er terecht voor een diner van de internationale menukaart met wisselende dag-specials. In het karakteristieke pand en op het ruime terras kan je ook nog gratis gebruik maken van de wifi-verbinding!

Adres: Plantage Kerklaan 61, 1018 CX Amsterdam. 
www.restaurantplancius.nl