Fit worden met je vrienden tijdens Circuit trainingen, Bootcamp- of kickbokslessen bij Legendary Sports (vanaf €19) | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Fit worden met je vrienden tijdens Circuit trainingen, Bootcamp- of kickbokslessen bij Legendary Sports (vanaf €19)

Toegang tot Bootcamp, Circuit-trainingen of Kickboxlessen

Nog: Hebben!
08
uren
39
mins
17
sec

Nu €19,00

 • Korting 61%
 • Oude prijs €49,00
 • Bespaar €30,00
Kies je deal:
 • 10 rittenkaart voor Bootcamp, circuit-trainingen of Kickboxlessen

  61% korting - Bespaar € 30,00

  € 19,00
 • 20 rittenkaart voor Bootcamp, circuit-trainingen of Kickboxlessen

  56% korting - Bespaar € 50,00

  € 39,00

Highlights

  • Raak in topvorm met 10 of 20 trainingen bij Legendary Sports
  • Kies uit circuit-training, kickboxen of bootcamp lessen
  • Train je techniek, kracht en explosiviteit
  • Verlies vet, bouw een geweldige conditie op en leer jezelf verdedigen!
  • De bootcamp lessen worden gegeven door professionele Obstacle Run instructeurs

Voorwaarden

 • Geldigheid: Je voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 10-11-2017. Te gebruiken op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen voor nieuwe leden. 
 • Aankoop: Je kan zoveel vouchers kopen als je wilt. Het is ook mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen. 
 • Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via e-mail (info@legendarysports.nl). Voeg daarbij de voucher toe en je krijgt toegang tot het boekingssysteem. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar Legendary Sports.
 • Contact:Legendary Sports: Abraham Staalmanplein 2. Email: info@legendarysports.nl. Tel: 06-4810363

Beschrijving

Nu het vakantie is fiets je niet meer naar school, sprint je niet meer om de metro te halen en loop je geen 14 verdiepingen met de trap. Je kunt nu rondjes gaan rennen totdat je een ons weegt, maar AmigoAmigo heeft wat leukers voor jou geregeld! Je kunt nu namelijk 10 bootcamp sessies doen in de buitenlucht. Mocht je bootcamps niks vinden, dan kun je ook 10 kickbokslessen nemen, of 10 circuit-trainingen bij Legendary Sports in Amsterdam! 

Vind je 10x niet genoeg? Dan kun je ook voor de optie van 20x gaan! 

Kies uit
 • €19 voor deelname aan 10 kickbokslessen, circuit-trainingen of boorcamp sessies bij Legendary Sports (Normaal: €49)
 • €39 voor deelname aan 20 kickbokslessen, circuit-trainingen of boorcamp sessies bij Legendary Sports (Normaal: €89)

Naast dat kickboxen een ontzettend gave sport is, is het geweldig voor je lijf. Je verbrandt vet, je bouwt een fantastische conditie op en je leert jezelf te verdedigen. Bij Legendary Sports worden techniek en conditietraining gecombineerd in één waanzinnige les. Zowel de handen als de benen worden gebruikt met stoten en trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Als je kickboxen nou nóg niet hardcore genoeg vind, ga dan bootcamp lessen doen! Een bootcamp les bij Legendary Sports is een full body workout in de buitenlucht. De training wordt gegeven door een ervaren Obstacle Run instructeur en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, beginners als gevorderden. De hele training wordt gebaseerd op jouw persoonlijke doelen en niveau. 75 minuten lang train je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. Tegelijk zul je vet verliezen, spieren opbouwen en een geweldige conditie opbouwen. Dit doe je afwisselend met hardlopen, intervaltrainingen en fitness oefeningen. Hierbij gebruik je geen ingewikkelde apparaten, alleen maar de natuur (trappen, bankjes, speeltoestellen) en elkaar. Lekker back to basics dus

Legendary Sports

Legendary Sports

Legendary Sports heeft één missie: het bevorderen van jouw gezondheid. Voor diverse sporten leveren zij Personal Trainers en lessen in groepsverband. Legendary Sports is niet alleen gericht op sport, maar ook op het verbeteren van je gedragspatronen. Daarbij wordt er gestreefd naar een gezonde en actieve levensstijl. Om dit te bereiken vind je bij Legendary Sports naast de gediplomeerde trainers ook fysiotherapeuten en diëtistes. Samen zorgen zij ervoor dat de cliënten en sporters hun doelen op een veilige maar vlotte manier bereiken.
Adres: Abraham Staalmanplein 2 1066AG Amsterdam


https://www.legendarysports.nl/