Over AmigoAmigo | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Over AmigoAmigo

Welkom op de website van AmigoAmigo!

Op onze website kun je terecht voor dagelijkse de leukste deals! Speciaal voor jullie selecteren wij dagelijks verschillende deals zodat jullie kunnen profiteren van de grootste kortingen die op kunnen lopen tot wel 100%! De deals variëren van restaurantdeals tot massagedeals en van paintballdeals tot festivaldeals. Wij zorgen ervoor dat jij jouw studiejaar doorkomt met leuke kortingen!

DE ORGANISATIE
AmigoAmigo BV. is opgericht in 2011. Een klein jaar later werd het online platform AmigoAmigo.nl gelanceerd. De lancering vond plaats in februari 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste studentenkortingssite van Nederland. AmigoAmigo is opgericht doortwee net afgestudeerde bedrijfswetenschappers en wordt gerund door een jong team van (oud)studenten die constant op zoek zijn naar de leukste deals van Nederland.

AmigoAmigo is een studentenorganisatie met een groot ledenbestand van ruim 150.000 leden en elke dag schrijven nieuwe leden zich gratis in. Studenten hebben in 2013 ruim €1,3 miljoen bespaard en in 2014 werd dit bedrag overtroffen. Ons streven is om dit in 2015 natuurlijk weer te overtreffen! Het succes van AmigoAmigo is te danken aan het interessante aanbod van deals, die zijn toegespitst op de behoeften van de student.

AmigoAmigo Deals
Wij van AmigoAmigo vinden dat het leven van een student al duur genoeg is en met de afschaffing van de studiefinanciering wordt dit allemaal nog duurder. De kracht ligt bij het dagelijkse contact met de studenten. Al vlak voor het begin van hun studie benaderen wij studenten om ingeschreven te worden voor de dagelijkse mailing. Zo krijgen studenten elke dag exclusieve studentendeals, aangepast naar specifieke behoeften. Alles wordt gecheckt op locatie, bereikbaarheid, recensies en prijs/kwaliteit zodat jij als student het beste totaalpakket ontvangt. Nergens anders vind je dan ook zo veel korting op producten en diensten. Neem vooral een kijkje in ons aanbod op de website en attendeer je amigo’s ook hierop. Veel plezier! Meer info


MISSIE
AmigoAmigo wil het studentenleven financieel aantrekkelijk maken.


VISIE
AmigoAmigo wil een online studentenplatform zijn waar de doelgroep alles kan vinden en regelen voor een financieel aantrekkelijk studentenleven.