Airsoft arrangement inclusief 75 bullets, tosti en een drankje | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Rotterdam

Airsoft arrangement inclusief 75 bullets, tosti en een drankje

Ga de strijd aan met je vrienden

Nog: Hebben!
08
uren
34
mins
54
sec

Nu €9,00

 • Korting 68%
 • Oude prijs €28,95
 • Bespaar €19,95

Highlights

  • Airsoft arrangement inclusief 75 bullets, een tosti en een drankje
  • Nu óók in 2 locaties in Nederland :)
  • Airsoft is Paintball "the next generation"
  • Ga los in een realistische militaire simulatie
  • 2 teams strijden tegen elkaar om uitdagende missies te volbrengen
  • De Airsoft arena is speciaal opgezet om alle soorten spellen te kunnen spelen, zoals capture the flag, verover de brug, the president en nog veel meer.
  • Ideaal team-, club- of huisuitje
  • Minimum leeftijd is 18 jaar

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 30 november 2017. Te verzilveren bij de Airsoft loods. Minimale leeftijd is 16 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Aankoop: Je kan zoveel vouchers kopen als je wilt. Het is ook mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via het online boekingsysteem. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar je reservering. Adres Ermelo, Palmbosweg 8 of Ewijk, Groeneheuvels 1.

Meer informatie: De minimum leeftijd om hier aan mee te doen is 18.


Beschrijving

In de huid kruipen van een soldaat, de leiding nemen over jouw special force team of gewoon lekker oorlogje spelen, iedereen heeft hier wel eens aan gedacht na het zien van een spannende film. Tuurlijk heb je wel eens met je vrienden een rondje paintball gespeeld. Maar nu is er Airsoft, een militaire simulatie waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om uitdagende missies te volbrengen. En het spannendste van allemaal, bij Airsoft wordt er gebruik gemaakt van 1:1 replica's of Halo weapons. De wapens komen exact overeen met de wapens van de politie en het leger. Om het allemaal nog realistischer te maken krijgen jullie de beschikking over een echte legeruitrusting om een onvergetelijke ervaring op te doen. Samen met je team ga je opzoek naar de vijand, wie neemt de leiding en wie durft zich op te offeren voor het team? Heb je de oorlog gewonnen? Bespreek de veldslag nog eens rustig met je team onder het genot van een tosti en een drankje.

De deal

 • €9,- voor entree voor de loods van Airsoft plus 75 kogels gratis inclusief een tosti en een drankje voor maar (waarde 28,95) 


De Airsoft arena is speciaal opgezet om alle soorten spellen te kunnen spelen, zoals capture the flag, verover de brug, the president en nog veel meer. Op sommige plekken heb je heel goed overzicht, maar daar kan je makkelijk geraakt worden. Snel handelen is daar essentieel. Beschut onder auto's kun je anderen raken zonder dat je gezien wordt, maar je bent daar minder wendbaar. Wat doe jij... beschut campen of vol in de aanval?


Airsoft Loods

Paintball Strand (Ermelo) 
Adres: Strand Horst, Palmbosweg 8, 3853 LB Ermelo
Openingstijden: maandag en dinsdag gesloten, woensdag en donderdag van 19:00u - 00:00u, vrijdag van 15:00u - 00:00u en zaterdag van 09:30u - 00:00u, zondag gesloten.

Paintball Boerderij (Ewijk) 
Adres Groene Heuvels 1, 6644 KX Ewijk
Openingstijden: 
maandag gesloten, dinsdag t/m donderdag van 19:00u - 23:00u, vrijdag van 15:00u - 23:00u en zaterdag van 10:00u - 23:00u, zondag gesloten.

Airsoft Loods (Rijkevorsel) Adres: Painball Loods, Merksplassesteenweg 104 2310 Rijkevorsel België 
Openingstijden: Maandag - Vrijdag 15:00u - 23:00u, zaterdag 10:00u - 23:00u, zondag gesloten.


http://www.airsoftloods.be/